MAAK MAATWERK INTERIEUR ÉCHT PERSOONLIJK…

Als jouw huis niet als thuis voelt, biedt een verbouwing of nieuwbouwproject de uitkomst. Het is de ideale mogelijkheid om de woning te ontwerpen vanuit het interieur. En hoe eerder je de interieurarchitect erbij betrekt, hoe beter dat kan. Dan kunnen we namelijk rekening houden met de kleinste details om het maatwerk interieur naadloos op jouw (levens)stijl te laten aanpassen.
Dat doen wij door te werken vanuit een concept. Met een creatieve insteek zien we de volledige potentie van jouw woning en dat resulteert in een ontwerp dat niet alleen perfect bij jou past, maar ook verrast, blijvend interessant is en simpelweg klopt!

meer informatie

… MET CM INTERIEURARCHITECT

Een verbouwing kan jouw woning optimaliseren. Een dakopbouw om een extra slaap- of werkkamer te realiseren, een aanbouw om meer leefruimte te creëren of het verplaatsen van muren om de indeling volledig aan te passen aan jouw wensen. Omdat een verbouwing gepaard gaat met het maken van veel keuzes, talloze mogelijkheden en het aansturen van meerdere partijen, kan het als stressvol worden ervaren. Hetzelfde geldt voor de inrichting van een nieuwbouwhuis.
Wij begrijpen dat als geen ander en begeleiden je daarom graag. Jouw wensen zijn daarin leidend. Wij adviseren, vertellen over de mogelijkheden en laten zien hoe de verbouwing of bouw tot het beste resultaat kan leiden. Daarnaast helpen we met eventuele vergunningaanvragen, het coördineren van de werkzaamheden en zijn wij altijd jouw aanspreekpunt. Zo maken wij van de verbouwing of nieuwbouw een positieve ervaring!

CM INTERIEURARCHITECT MAAKT HET VERSCHIL

Een interieur, precies zoals jij het wil. Maar ook: een interieur, zoals je het zelf nooit zou bedenken. Dat is ons streven. We combineren functionaliteit en ruimte met kleur- en stylingadvies om tot het resultaat te komen dat jouw verwachtingen overtreft. We nemen zorgen uit handen en bieden intensieve begeleiding. Het complete plaatje van a tot z. Dát is CM Interieurarchitect!

minder informatie

EEN INTERIEURONTWERP DAT VERRAST…

Het huis is de belangrijkste plek in het leven van de meeste mensen. Een plek waar je tot rust komt, waar je vrienden en familie uitnodigt, waarin je je comfortabel voelt. Een plek waar je je terug kan trekken, waar je misschien ook werkt of waar de kinderen opgroeien. Anders gezegd; jouw huis is ook jouw thuis. Maar wat als je dat niet zo ervaart of als een ruimte in huis niet voldoet aan jouw wensen? Maak gebruik van een interieurarchitect en laat je verrassen!

1 1

… DOOR CM INTERIEURARCHITECT

Een interieurarchitect biedt de uitkomst als je weer optimaal gebruik wil maken van jouw woning of wanneer je niet tevreden bent met de huidige inrichting. Aan de hand van jouw wensen en ideeën laten we graag onze creativiteit los op de bestaande ruimte. Met andere indelingen, kleuren, materialen en licht maken we een persoonlijk plan. Een interieurontwerp dat jouw verwachtingen overtreft. Zo had je het zelf nooit bedacht!
Dat kan bij grotere projecten, zoals complete badkamers en keukens. Maar ook bij minder ingrijpende aanpassingen, zoals het knusser laten ogen van de woonkamer, rust aanbrengen in de slaapkamer of het breder doen lijken van de entree. Jouw wensen zijn daarin leidend. Wij adviseren, vertellen over de mogelijkheden en delen onze kennis.

KLEUR- EN STYLINGADVIES

Een kleur- en stylingsadvies zet de puntjes op de i. Zo kunnen we je voorzien van een kleurplan voor de wanden, passend bij de huidige meubels en vloer. Ook met het aanpassen van verlichting, raambekleding en andere details zoals kussens, beplanting en accessoires kan er een hele nieuwe stijl doorgevoerd worden in jouw huis. Een interieur, precies zoals jij het wil. Maar ook: een interieur, zoals je het zelf nooit zou bedenken. Dat is ons streven.

1 1

MEUBELS OP MAAT

Meubels zijn sterk bepalend voor de uiteindelijke sfeer en stijl in jouw woning. Een complete set uit een woonwinkel is niet persoonlijk en zal waarschijnlijk nooit volledig voldoen aan jouw wensen. Niet voor niets wordt er steeds meer gebruikgemaakt van maatwerk meubels. Doordat deze gemaakt zijn naar jouw eigen wensen en voor een specifieke plek, passen ze perfect en sluiten ze naadloos aan op de stijl in de desbetreffende ruimte. Ze geven een interieur karakter en maken het eigen en persoonlijk.

1 1

MOOI EN PRAKTISCH

Op maat gemaakt meubilair is niet alleen erg mooi, maar ook heel praktisch. Zo ontwerpen wij onder andere kasten met afwijkende diepten en hoeken, zodat je de ruimte op bijvoorbeeld een zolder zo goed mogelijk kan benutten. Bij maatwerk is nu eenmaal alles mogelijk!

CM INTERIEURARCHITECT MAAKT HET VERSCHIL

Wij ontwerpen in eerste instantie vanuit een esthetisch oogpunt. Zo kunnen wij al onze creativiteit kwijt in het ontwerp en komen we met unieke ideeën. Pas daarna combineren we het ontwerp met de eisen rondom functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo ben jij verzekerd van een prachtig resultaat naar jouw zin!

1 1

 

KOSTEN INTERIEURADVIES
 
De kosten van een interieuradvies zijn afhankelijk van uw wensen en de omvang van de opdracht. Eerst maken we graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis. In dit gesprek kunnen we kennismaken en alle wensen, vragen, problemen en eventueel bestaande ideeën doornemen. Op basis van dit gesprek zal ik een offerte maken voor de werkzaamheden.

Voor meer informatie neem eens contact met mij op.