CINDY MEELDIJK: “PRETTIG KENNIS TE MAKEN!”
Kennismaken is voor Cindy Meeldijk een belangrijk onderdeel van haar dagelijkse werk. “Om tot de beste ontwerpen te komen, moet ik mijn klanten een beetje leren kennen, er moet een klik zijn. Of het nu om particulieren, bedrijven, winkels of scholen gaat. We gaan het proces samen aan.” Want in Cindy’s ontwerp staat de klant centraal. “Het gaat er uiteindelijk om welk gevoel een interieur moet opwekken. Daarom verplaats ik mij in de persoon die gebruikmaakt van de ruimte.”
De meerwaarde van Cindy als interieurarchitect ligt in het combineren van die eigenschap met haar ruimtelijke inzicht en creativiteit. “Want het draait niet alleen om de tastbare en zichtbare kwaliteiten van een interieur zoals materialen, kleuren, meubilair en verlichting. Juist ook de logische, functionele routing en indeling en de praktische eisen voor het gebruik en onderhoud zijn zo belangrijk. Een ontwerp dat toekomstbestendig is.”

CONCEPTKENNIS
Cindy is afgestudeerd als interieurarchitect aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag en zij is ingeschreven bij het architectenregister. Daarvoor heeft zij de opleiding interieur-ontwerpen afgerond op het HMC in Amsterdam. Zij beschikt over de benodigde bouwkundige en technische kennis en is daarom in staat om projecten van a tot z aan te pakken. “Een ander belangrijk onderscheidend vermogen is mijn conceptkennis. Ik werk vanuit een creatief concept. Vanuit daar ontstaan de mooiste en meest unieke ontwerpen.” Cindy ziet de volledige potentie van elke ruimte.

TEAMWORK
Cindy wordt in haar werkzaamheden ondersteund door Oscar de Bakker. “Ook hij is afgestudeerd interieurarchitect en heeft daarnaast kennis van Virtual Reality.” Oscar kan uw huis of kantoor laten zien door u een andere bril op te zetten. Loop door uw toekomstige interieur, ervaar de ruimte en sfeer. Oscar wordt daarnaast door Cindy gezien als onmisbare rechterhand. “Tekenwerk, het zoeken van de juiste producten, en natuurlijk klantencontact.” CM Interieurarchitect: een gepassioneerd team waar het enthousiasme vanaf spat!